Uw totaal leverancier op slaapgebied!

Dreambedden groothandel gelooft er in dat door te blijven innoveren en snel te schakelen, wij u de beste producten met de hoogste servicegraad en de beste dienstverlening kunnen aanbieden. Wij staan altijd voor u klaar en wij zetten u als partner graag centraal. Dreambedden groothandel probeert op de meest efficiënte wijze uw wensen te realiseren. Zo kunnen wij u helpen bij het stylen van uw winkel en webshop. Op het gebied van logistiek kunnen wij u ook ontzorgen. Wij zullen als uw leverancier zorgen dat u zelf zo min mogelijk zorgen heeft over uw producten en alles daarom heen. Tevens heeft Dreambedden ook zelf een winkel en showroom en verschillende webshops, waardoor wij als geen ander de wensen van de klanten begrijpen en op de hoogte zijn van de nieuwste trends op slaapgebied.

Totaal leverancier

Wij leveren aan beddenzaken, hotels, bed and breakfasts, webshops en vakantieparken/projecten. Wij zijn er voor zowel de kleine als de grote afnemers. Van een paar logeermatrassen tot een groot professioneel ingericht hotel, kortom wij zijn de groothandel voor iedereen.

Beste prijzen

Dreambedden groothandel biedt altijd scherpe prijzen waardoor u optimaal kunt profiteren van onze prijs-kwaliteitsverhouding.

Snelle orderverwerking

Door ons unieke systeem worden uw bestellingen zo snel mogelijk en binnen enkele dagen door ons geleverd.

Private label

Dreambedden groothandel heeft mogelijkheden om samen onder uw merknaam productlijnen te ontwikkelen. Wij kunnen u begeleiden u in dit gehele traject, van advies, ontwerp tot aan productie, coördinatie en distributie.